RÓLUNK

Vállalkozásunk 2009 óta működik, viszont a biztonságtechnika területén 1999 óta vagyunk jelen. Tudásunkat folyamatosan fejlesztjük, szakmailag felkészültek vagyunk a régebbi rendszerekkel ugyanúgy, mint a mai korszerű rendszerekkel. A csapatunk részét képezik szakképzett villanyszerelők, biztonságtechnikai szakemberek, IT szakemberek, akik összehangolt munkával a tudásuk legjavát adják.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Analóg és IP alapú rendszerek kiépítése, bővítése, javítása a rendszerek tervezésétől egészen a kivitelezésig. Több féle rendszerrel dolgozunk, felmérés után tudunk tanácsot és árajánlatot adni az adott környezethez való legjobb rendszerrel. Vezetékes, rádiós (tápellátáshoz 230 V szükséges) és ezek vegyesen.

Vezetékes, rádiós és ezek kombinálva. Több féle rendszerrel dolgozunk, amivel kis érzékelőszámú rendszerektől egészen a nagy összetett rendszerekig bármilyen igényt ki tudunk elégíteni a hely és a megrendelő igényeinek megfelelően tervezéstől a kivitelezésig. Pl: Okosotthon kialakítása, egyedi belépési pontok chipkártyával, vagy kódtasztatúrával, munkaidő nyilvántartás…stb.

Tervezéstől a hatósági átadásig teljeskörű szolgáltatást biztosítunk, több rendszerrel dolgozunk, amit a felmérés és az ügyfél elvárásai alapján választunk ki. Oltórendszerek kialakításánál a csőhálózat kiépítését is teljes körűen kivitelezzük.

Szerződött partnereinknek a karbantartási munkákon kívül 3-12 órán belüli hibaelhárítás megkezdést tudunk biztosítani a rendszerek zavartalan működése érdekében. Rendszereinket távfelügyeleti állomásra történő bekötését is vállaljuk 0-24 órás kivonulószolgálattal.

REFERENCIÁINK

  • SPAR-kamerarendszerek kiépítése.
  • TELEKOM székház-oltórendszerek kiépítése.
  • MAGYAR HONVÉDÉG-oltórendszerek kiépítése.
  • SPORT HOTEL VELENCE-riasztórendszer, kaputelefon és sorompó telepítése.
  • CSEPEL BÍRKOZÓCSARNOK- riasztórendszer, kamerarendszer, tűzjelző rendszer kiépítése
  • MAKOR KFT.- tűzjelző rendszer kiépítéseEzen kívül még számtalan lakás, családi és hétvégi ház, irodák, telephelyek, csarnokok tűzjelző, kamera és riasztórendszerét építettük ki.

Farkas Árpád e.v
asz: 65699089-2-27
email: farkasarpad79@gmail.com
tel: +36205188820

biztonságtechnikai szervíz autó